zeus vapaat paikat

zeus-vapaat paikat

Vastaanota bonus €, € 100 pelata Zeus!

Avaa tili ilmaiseksi hetken kuluttua

 • Saat ilmaisen bonuksen

  Pyydä ilmaista bonusta. Ei talletus vaaditaan

 • Aloita pelaaminen välittömästi Zeus-korttipaikkaan

  Zeusin hedelmäpeliin kuuluvien jumalien voima

  Tämä peli vie sinut Olympuksen korkeimmalle puolelle, muinaisessa Kreikassa. Zeus-hedelmäpeli saa sinut tuntemaan jumalten todellisen jumalan, jossa on upea grafiikka, vaikutukset, laadukkaat äänet ja taivaalliset palkinnot. Jos olet myös Zeus-peliautomaatista suurin taivaallinen jumala, todellinen taivaan lahja.

  Zeus tunnetaan Kreikan mytologiassa suurin kaikista jumalista. Olympuksesta hän hallitsi koko maata suurella voimallaan ja päättäväisyydellään, ja hän maksoi hänelle kunnioitusta ja kiitosta. Jotkut hänen symboleistaan ​​olivat salama, kotka, pilvi. Kaikki ne ovat läsnä zeus-korttipaikassa, joka yhdessä monien muiden kanssa tekee voittaa monta voittoyhdistelmää saavuttamaan valtavat palkinnot.

  Yksi suurimmista eduista, joita zeus-paikat tarjoavat, ovat heidän jokerilentojaan kaikkiin pyöriinsä, mikä tekee niistä todennäköisemmin voittavan yhdistelmän. Se tarjoaa myös helppoja ilmaisia ​​kierroksia, joihin pääsee käsiksi hankkimalla minkä tahansa sinisen bonus-symbolin. Kun saamme ne pyörillä 1, 2 ja 3, löydämme 10 ilmaiskierrosta. Jos Zeus on meidän puolellamme ja meillä on 5 näistä symboleista, löydämme uskomattoman palkinnon 100 ilmaiskierrosta, ei enempää eikä mitään vähemmän. Mikä toinen paikka voisi tarjota meille jotain tätä suurta?

  Älä levätä laakereillesi ja etsi Olympuksen jumalan temppeliä Zeusin hedelmäpeliin.

  • Ohjelmisto: Williams Interactive (WMS Gaming)
  • Voittolinjat: 192
  • Kelat: 6
  • Enimmäismäärä: 0,40
  • Bonuskierrokset nro
  • Wild-symboli Kyllä
  • Progressiivinen nro
  • Hajontamerkki Kyllä
  • Autoplay-vaihtoehto n
  • Kerroin nro
  • Ilmaiset pyöräytykset Kyllä

  Valitse kasino pelaa oikeaa rahaa

  Zeus 3 on WMS: n laatiman suosittun kolmiosan kolmas erä, joka on asetettu Olympuksen, Antiikin Kreikan jumalien kotiin. Se on uskomaton määrä pelilinjoja, sekä uskomattomia kierroksia ilmaiskierroksia kertojilla.

  Se, mikä kiinnittää eniten huomiota vapaan Zeus 3 -paikkaan, on se, että se muuttaa pelimuotoaan tavallisella peliautomaatilla. Nämä ovat joitain sen ominaisuuksista:

  1. Zeus 3 on jaettu 6 eri rumpuun, mutta rivit vaihtelevat välillä 2 - 7, 2 ensimmäisessä rumpuissa ja kasvavat 7 viimeiseen asti. Koska tämä majoitus, tässä pelissä voit nauttia 192 eri pelilinjoja.
  2. Voit voittaa Zeus 3 vapaa kolikkopelissä sinulla on oltava vähintään 3 samanlaista symbolia yhdellä rivillä. Alin palkinto, jonka voit saada, on 0,025 kertainen panoksesi, jos otat 2 maljan, kolikon, korttikokeen tai kypärän symbolin.

  Toisaalta suurin palkinto, jonka voit saada perinteisillä symboleilla, on 10 kertainen panostusmäärään, kun kyseessä on Zeusin 6 symbolien piirustus.

  Tämä korttipaikka tarjoaa erilaisia ​​pelejä, jotka poikkeavat perinteisestä, joten kannustat pelaamaan Zeus 3 ilmaiseksi.

  Kerroin saada palkinto

  Zeus 3: ssä on 96,7% mahdollisuus saada palkinto, joten voit saada monia etuja ilman niin paljon riskiä menettää rahaa. Kaikki sen ansiosta, että niillä on suuri määrä pelirivejä, jotka lisäävät myös mahdollisuuksia voittaa. Toisin kuin muut pelit, online-Zeus 3 -paikallasi et voi muuttaa viivoja, joissa haluat pelata, joten mahdollisuus pysyy aina staattisena.

  Tässä WMS: n kehittämässä suuressa korttipaikassa on 3 erilaista bonus-symbolia, jotka ovat:

  • Zeuksen symboli: Zeuksen symboli ei tee mitään erityistä itsestään, mutta kun rumpu on täynnä tätä merkkiä, siitä tulee rumpu täynnä Wild-symboleja.
  • Olympuksen symboli: Tämä symboli on pelin villi ja korvaa muut paitsi Scatter. Tämä antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia ansaita rahaa.
  • Hajontamerkki: Scatter-symboli on Zeuksen käden salamoinnin kanssa, joka aktivoi vapaan kierroksen.

  Vaikka vapaa Zeus 3 Slotilla on vain hyvin määritelty bonuskierros, on syytä huomata, että tämä kierros on niin hyvä, että se todellakin korvaa:

  Ilmaiset kierrokset: Kun saat vähintään 3 Scatter-symbolia, voit syöttää ilmaisia ​​pyöriä. Kolme scatter-symbolia antavat sinulle 10 kuvaa, joista neljä antaa sinulle 25 kierrosta ja kertojan x10. Jos saat viisi scatter-symbolia, saat 50 ilmaiskierrosta ja kerroin x50. Lisäksi voit aktivoida ilmaiset pyöräytykset tämän bonuksen sisällä.

  Kuten jo mainittiin, vapaassa Zeus 3 -paikassa et voi muuttaa pelilinjan määrää, mutta mitä voit muuttaa on summa, joka on panostettu jokaiselle riville:

  • Vähimmäissuositeltu veto jokaiselle kierrokselle on 0,40, ja voit lisätä panostusta riippuen kertoimesta, joka menee 1: sta 200: een
  • Koko kertoimen maksimipanos on 80
  • Voit asettaa automaattisen pyörimisnopeuden, jos haluat nähdä pelin, silloin voit asettaa kaikki kierroksen asetukset pelataksesi kierrokset tai haluamasi ajan.

  Parasta kaikesta, voit pelata Zeus 3 ilmaiseksi kokeilutilassa, ja jos pidät siitä, voit lyödä vetoa oikeasta rahasta.

  Kuvaus ja ohjeet:

  Mitologiset teemat osoittautuvat erittäin mukavaksi vaihtoehdoksi pelata lähtöaikoina. WMS on Zeusin luova yritys, yksi tunnetuimmista peleistä, josta on tullut viittaus tämän brändin tuotteisiin. 5 rullan ja 30 palkkionsa kautta voit saada rahaa tekemään vedot, jotka antavat sinulle uskomattoman voitot. Peli koostuu elementeistä, jotka sopivat täydellisesti mytologiseen teemaan, näet symboleita kuten Pegasus, Zeuksen käsi, kolikoita, galleoneja ja allusive-aluksia.

  Voit asettaa rivien lukumäärän, jonka haluat ottaa käyttöön 1: n ja 30: n välille, kun taas vähimmäismäärä on 0,01 €. Maksimimääräinen jokaisen kolikon panos on 5 €, mikä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä maksimipanos 150 € per spin. Pelio-elementtien, kuten Auto Play -ohjelman, hallintatoimintoihin on lisätty useita automaattisia käännöksiä. Jos pidät ilmaispyöräytyksistä, sinun täytyy yhdistää vain 3 salamasymbolia ja saat 8 kierrosta bonuksena. Tässä korttipaikassa oleva villi kortti edustaa rakennusta sanalla Wild ja voi korvata minkä tahansa symbolin paitsi Scatter.

  OHJEET: Käytä hiirtä ja näppäimistöä

  Voit pelata verkossa Zeus muistaa asentaa:

  Seuraavassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten pelata tätä peliä ilmaiseksi. Zeus, on luotu kaikentyyppisille pelaajille, jotka ovat kaikkein asiantuntevimpia, niille, jotka pelaavat peliautomaatilla ensimmäistä kertaa.

  Tämä kone on suunnitellut peliyhtiö WMS, Se sisältää pääasiassa 5 rullaa ja 30 riviä. Alareunassa on ohjauspaneeli ja peliasetukset.

  Zeus-peliautomaatin ohjauspaneelissa on kaksi näkymää, yksi klassikko, C-näppäin ja toinen uudistettu QB-näppäin. Sijaitsee ohjauspaneelin vasemmassa alakulmassa ja antaa pelaajalle mahdollisuuden valita mukavimman pelivalikoiman.

  Zeus vapaat paikat - Classic-ohjauspaneeli

  Kun painat С-näppäintä, aktivoidaan klassinen näyttöpaneeli. Täältä löydät useita aloja, joiden tarkoituksena on muuttaa pelin pääparametreja:

  • Lines: Määrittää Zeus-maksuliittymien määrän, jotka osallistuvat yhdistelmien luomiseen. Pelaaja voi laittaa minkä tahansa määrän rivejä 1: stä 30: een;
  • Bet / Lines: Bet koon valinta riviltä. Linjan kustannusalue vaihtelee välillä 0,3 ja 150 luokkaa.
  • Parametrien säätöön käytetään «-» ja «+» -painikkeita. Kokonaispotti laskee vapaan peliautomaatin automaattisesti ja on näkyvissä ikkunassa Total Bet.
  • Pelin aloittamiseen käytetään seuraavia painikkeita:

  • Spin: Aktivoi rullien yksikkökierron. Tämä tila on valittuna pelaajille, jotka haluavat käyttää strategioita, jotka perustuvat panoksen koon muuttamiseen. Jokaisen pyöräytyksen jälkeen pelaaja voi muuttaa palkkion kustannuksia ja näin ollen spinata.

 • • Autoplay: Aktivoi automaattisen käännöstilan. Tämän peliautomaatin avulla voit toistaa Zeusia ilman lisätoimia. Paina vain painiketta ja tarkkaile pelin prosessia. Palaa manuaaliseen ohjaustilaan painamalla samaa Autoplay-näppäintä uudelleen.

 • Zeus vapaat paikat - Ohjauspaneeli uusittu

  QB-painikkeen painaminen tuo näkyviin uudistetun näkymän ohjauspaneelista. Tässä versiossa Bet / Lines ja Lines -sektorit korvataan erillisillä painikkeilla. Jokaisessa vaihtoehtona on panostus kokonaisuudessaan hyvityksissä. Voit lyödä vetoa Zeus-korttipaikalle, riittää, että painat painiketta halutun parametrin määrittämiseksi.

  Vaihtoehtojen muuttaminen panoksella kolikoiden alle avaimet on erityinen ilmaisin. Siirtäen kohdistimen vasemmalle tai oikealle, pelaaja voi muuttaa kolikoiden määrää. Samalla luottojen arvot muuttuvat. Vastaavat numerot on merkitty painikkeille.

  Käyttäjät huomauttavat Zeus-hedelmäpelien tarjoaman vedon valikoiman laajuuden. Kilpailun hinta vaihtelee välillä 0,3-150 luokkaa.

  Kelojen pyörimisen aloittamiseksi käytä suurta sinistä painiketta, jonka ympyrä nuoli sijaitsee oikeassa kulmassa. Voit asettaa Zeus-peliautomaatan automaattiseen tilaan painamalla painiketta kaksoisnuolella ohjauspaneelin vasemmalla puolella.

  Lisäksi molemmat vaihtoehdot tarjoavat mahdollisuuden säätää käyttäjän parametreja ja avata maksutaulukko ruudulla.

  Zeus - Mahdolliset yhdistelmät ja palkintojen laskenta

  Jokaisen pelaajan päätavoitteena on muodostaa kannattavin symboliyhdistelmä. Zeus-korttipaikkaan rahaa tuottavien sekvenssien luomiseksi on välttämätöntä saada 3-5 linssistä samanlaisia ​​kuvia. Kuvat on sijoitettava viereisille rullille vasempaan päähän. Jos samat piktogrammit kuuluvat useampiin riveihin, palkinnot lisätään.

  Zeus-palkintojen koko lasketaan yhteisellä tavalla. Veto linjaa kohti kerrotaan kerroin kerroin, joka on sopiva tiettyjen betonikuvien yhdistelmään.

  Maksutaulukossa palkintorajat ilmoitetaan hyvityksinä. Tämä lähestymistapa poistaa käyttäjiltä tarve tehdä vaikeita laskutoimituksia ennen vedonlyöntiämme vapaaseen Zeus-korttipaikkaan. Näet maksutaulukon yksityiskohtaiset arvot, jotka näkyvät näytössä painamalla Paytable -painiketta.

  Zeus - Peliautomaatin symbolit

  Perinteisesti Zeus-kuvapisteet on jaettu kahteen perinteiseen luokkaan: tavallisiin ja erityisiin symboleihin. Laitteessa ei ole kuvia kirjaimista tai kuvista. Tavalliset kuvat on esitetty temaattisten piirustusten muodossa:

  • Zeus on kolikon kallein symboli, se on kuvattu kuvan mukaan, joka vie rumpuun kolme solua. Toisin kuin muut piktogrammit, se pystyy luomaan voittoyhdistelmiä, kun kaksi tai useampia kuvia ilmestyy riville. Maksimipanos 150 krediittiä, hedelmäpeli Zeus maksaa sekvenssejä, joihin osallistuu 2, 3, 4 ja 5 kuvaa 20, 250, 1000 ja 2500 krediittiä.
  • Pegasus: 200, 750 ja 2000;
  • Vene ja almet: 150, 500 ja 1750;
  • Amfora ja lyra: 100, 500 ja 1250;
  • Hopea ja kultakoliko: 75, 375 ja 1000;
  • Laurel-seppeleitä 25, 250 ja 750
  • Zeus-verkossa on kaksi erityistä kuvaketta:
  • Muinainen temppeli on WILD-symboli. Tämä kuva on toiminto: se muuttaa tavallisia kuvia, jotka auttavat muodostamaan yhdistelmiä. Kuva ei pysty luomaan itsenäisiä sekvenssejä.
  • Zeuksen käsi, jolla on salamapultti, on Scatter-symboli. Näytöllä 3-5 kuvaa kuvien katsotaan olevan voittanut sekvenssi riippumatta niiden asemasta soluissa. Tätä symbolisarjaa ei korvata rahalla. Näitä yhdistelmiä pidetään kuitenkin yhtenä arvokkaimmista. Heille juuri Zeus-peliautomaatti tarjoaa pääsyn bonuskierrokseen.

  Zeus - Hanki ilmaiset kierrokset lähtöalueille

  Zeusin online-bonukset on käännetty ilmaiskierroksiin. Sarjojen jatkaminen riippuu suoraan kierroksen alkaneista Scatter-symboleista. Jos kyseessä on kolmen symbolin yhdistelmä, online-kortti mahdollistaa 10 ilmaiskierrosta. Jos neljä tai viisi kuvaa putoaa, soittimella on 25 ja 100 ilmaiskierrosta.

  Zeusin online-ottelussa ilmaisia ​​pyöriä on klassisessa näkymässä. Bonuskierroksen aikana ei ole tarkoitus käyttää ylimääräisiä erikoiskuvia tai erikoisvaihtoehtoja.

  Mutta on myös etuja, jos yhdistelmä Scatters palaa ulos, pelaaja saa 10-100 lisäkierrosta.

  Zeus-korttibonuksen avulla voit saada erittäin suuria maksuja. Kokeneet pelaajat väittävät, että bonuspeli on tärkein vaihtoehto ansaita rahaa Zeuksen kanssa.

  Jos haluat pelata ilmaisia ​​lähtöä, napsauta tästä.

  Jos olet kiinnostunut ja haluat pelata oikealla rahalla, käy online-kasinoissa [casino_link].

  Emigrant.mira5.com- Yleiskuvaus Чехии

  3 in 1: Форум + Соц.сеть + Барахолка

  Pelaa ilmaiseksi slot machine zeus 2 sulka soturi kasino watonga

  Regle ruletti kasino nolla kasinot Oklahoma Cityssä 18 ja ylöspäin

  Ilmainen online-kasinokoneet amerikkalainen ruletti verkossa oikeaa rahaa

  Baccarat-lautapelipelien kasinoja Floridassa

  Live Blackjack -toimittajien on perustettava omat merkkituotteet. Live-kasinot, kuten William Hill ja 888, sisältävät omat live-kasino-studiot, mikä tarkoittaa, että pelataan vain tietystä kasinosta tulevat pelaajat. Pelaajat eivät ole sekoitus monista eri pelisivustoista, kuten säännöllisessä live blackjackissa. Kun olet liittynyt merkkijonoon blackjack-pöytään, huomaat välittömästi, että studio ja pöydät on merkitty kasino-logoilla. Näet, että kortin kansi on merkitty ja jälleenmyyjät ovat pukeutuneet kasino-univormuun.

  Venäläinen rulettipeli verkossa moninpeli las vegas kasino ei talletusta bonuskoodeja

  Peliautomaatin korkeus ea urheilu päivittäinen spin

  Tutustu muihin suosituksiin top USfriendly online kasinot edellä. Jos haluat saada käsiisi ilmaisia ​​pyörii, voit pelata läpi yhden neljästä bonuspelistä voitettavaksi!

  Sinun täytyy olla tietoinen siitä, että kun pelaat progressiivista videopelipeliä, osa pelaamistasi panoksista käytetään täten jackpot-altaan syöttämiseen ja sellaisenaan peruspelin RTP ei ehkä ole yhtä korkea kuin olisit odottanut. .

  Paras kasino lomat usa ladbrokes kasinon talletus promo koodia

  3-pyöräinen ruletti paddy power slots hauskaa

  Real Money Mobile Poker. Tätä talletusta ei voi tallettaa vain rekisteröityneillä pelaajilla. Sinun tarvitsee vain käydä kasinolla ja hyödyntää rapping 50-bonusta kaikista talletuksista.

  Koodit verkossa kaksinkertainen kasino kuningatar nilkka slotit android

  Baccarat 3d kapteeni kokki kasino usa ei talletusta online kasinot 25 linja lähtö online

  Turtle creek kasino peliautomaatteja pelata yksi punainen sentin kolikkopeli verkossa

  Casino voittaja com casinobussit houston tx kuningatar villi korttipeli pelata online ruletti pelin vektori

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
  Loading...
  Like this post? Please share to your friends:
  Leave a Reply

  28 − = 24

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

  map